Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo maakt het verhaal van jouw bedrijf inzichtelijk.

Met een bedrijfsvideo op je website en social media, kan je binnen een paar minuten laten zien waar jullie bedrijf voor staat, hoe de bedrijfscultuur is en waar jullie als geen ander goed in zijn. Samen denken we na over de boodschap en voor wie de video precies bedoeld is. Wanneer de communicatie doelstelling nog niet helemaal helder is kan ik daaraan bijdragen. In de praktijk heb ik gemerkt dat ondernemers soms door de bomen het bos niet meer zien als het aankomt op dat zij hun

bedrijfsverhaal in kaart moeten brengen. Deze ondernemers zitten vaak al jaren in het vak en hun bedrijfsverhaal is vanuit hun perspectief christalhelder maar de klant kan dat anders ervaren. Een bedrijfsvideo kan verschillende doelen hebben: Willen jullie met de film nieuwe klanten werven? Of is het juist bedoelt om consumenten een kijkje in de keuken te geven? Of zijn jullie op zoek naar een video waarmee jullie nieuwe medewerkers willen trekken?

Een bedrijfsvideo zorgt voor:
Een sterke positionering, een duidelijke visie en duidelijkheid bij de klant waar het bedrijf voor staat.

Verticale video is tegenwoordig onmisbaar. Zo maak ik voor Instagram, Facebook en LinkedIn Stories ook korte verticale videos.

https://youtu.be/jRvZb_TEGUw