Werkwijze

Werkwijze van The House of Moments

In de eerste stappen naar een video vind eerst een telefonisch gesprek plaats. In dit gesprek wordt duidelijk wat het doel van de video is en in welke stijl de video wordt opgenomen en gemonteerd. Daarna wordt een offerte op maat gestuurd en en kan de draaidag worden ingepland. Bij mijn producties zijn er een aantal punten die mijn werkwijze typeren als The Golde Circles van Simon Sinek, Storytelling en cinematic colorgrading.

‘Video is maatwerk, daarom ga ik altijd met de klant in gesprek en maken we samen en plan voor de video’

Golden Circles Simon Sinek

De Golden Circles van Simon Sinek is een communicatiemodel dat ik trouw gebruik bij veel videoproducties. Bij dit bekende model wordt eerst gekeken naar wat iemand drijft, wat iemand heeft geinspireerd of waarom iemand zijn onderneming is gestart (why). Daarna wordt gekeken hoe een bedrijf te werk gaat, denk hierbij aan onderscheidende waarden als een speciaal productieproces of bijvoorbeeld hele persoonlijke service (how). Als laatste punt wordt benadrukt welk product of dienst er wordt verkocht (what).

Storytelling


Storytelling is tegenwoordig onmisbaar bij een videoproductie. In een medialandschap waar je als internetgebruikter constant geprikkeld wordt door allerlei communicaitieuitingen is het belangrijk om origineel te zijn. Hierbij geloof ik in de kracht van authenticiteit en het vertellen van een verhaal door beeld.

Cinematic color grading

Wanneer inhoudelijk de video met de Golden Circles en Storytelling vorm is gegeven komt de color grading aan bod. Met eigentijdse kleurcorrecties zorg ik dat de video goed aansluit bij de organisatie. Zo probeer ik altijd te kijken naar de ”look en feel” van het merk om zo tot het beste resultaat te komen in de kleurcorrecties.

Persoonlijke aanpak

Hi, mijn naam is Michel, Content Creator achter The House of Moments. Ik vertel verhalen door beeld en leg de kern van jouw bedrijf uit. Zo maak ik ingewikkelde processen inzichtelijk of leg het productieproces van een mooi product vast op beeld. Tijdens een interview vind ik het belangrijk om er voor te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen. Voor de camera staan kan best spannend zijn, op dat soort momenten zorg ik voor een ontspannen sfeer. In mijn filmstijl werk ik graag met slowmotion shots en besteed ik graag aandacht aan mooie kleurcorrecties. Zo kom ik tot het beste resultaat.